Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nicoară: „Govor pune Sătmarul pe lista neagră a democraţiei”
Veronica Hodas  - Marti, 11 Noiembrie 2014

În cadrul unei conferințe de presă susținută marți la sediul ACL Satu Mare, co-președintele Romeo Nicoară a dorit să puncteze câteva aspecte legate de afirmațiile pe care le-ar fi făcut președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, în înregistrarea audio dată publicităţii în presa naţională.

Romeo Nicoară consideră că afirmațiile făcute de președintele PSD „pun din nou Satu Mare pe lista neagră a democrației” și că după trecerea „rușinoasă” a lui Ovidiu Silaghi la PSD și după ce Tăriceanu a fost propus „nelegitim” membru în PNL, „iată că și Mircea Govor pune o pată urâtă pe Satu Mare prin ordinul pe care l-a dat angajaților din sectorul public de a se implica cu toții în campania electorală”.

În opinia co-președintelui ACL, cuvintele rostite de Mircea Govor scot în evidență faptul că PSD încearcă să discrediteze alegerile și să le falsifice, iar acest lucru arată că pesediștii sunt disperați fiindcă implică în campanie angajați din instituții deconcentrate pentru un singur scop,  acela de a-i determina pe oameni să voteze cu Ponta.

Disperarea provine „din faptul că ei au pierdut alegerile la Satu Mare, sunt pe cale să le piardă și la nivel național și ei știu foarte bine că la Satu Mare, în turul doi, candidatul Klaus Iohannis va câștiga din nou și acest lucru îi determină să facă ceea ce ați văzut”.

„Președintele Mircea Govor își permite să amenințe la limita șantajului primari, viceprimari, directori de deconcentrate care sunt subordonați prefectului, preoți, preotese care lucrează în învățământ și care sunt amenințate cu pierderea locurilor de muncă, amenință profesori, medici veterinari, silvicultori. Nimeni nu scapă nemânjit de noroiul roșu. Ei sunt disperați că nu pot opri valul anti Ponta, val care a crescut mult în ultima vreme, val care arată că Ponta merge în jos” - a declarat Romeo Nicoară.

Un alt aspect pe care Nicoară a dorit să-l atingă este acela că toți membrii ACL Satu Mare regretă foarte mult că Presfinția Sa Iustin Sigheteanu amestecă cele duhovnicești cu cele lumești, că implică biserica și preoții în campania electorală de partea candidatului roșu, „permițându-și să afirme că atât cât vom da noi la alegeri, atât vom primi și noi de la Guvern. Este foarte clar acest îndemn și este regretabil că s-a ajuns aici, religia este o chestiune de viață privată, nu trebuie amestecată cu lucrurile publice” - a încheiat Romeo Nicoară.

Tot în cadrul conferinței de presă a fost prezentată şi plângerea penală depusă de prim-vicepreşedintele PD-L, Andreea Paul, împotriva preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, în legătură cu aceeaşi chestiune.

1519 vizite
Distribuie pe